Over ons

We draaien nu een paar keer proef bij parenclub Ultimate Dream http://www.ultimate-dream.nl/
hopelijk leidt dit tot meer feesten.
Intussen nog wel opzoek naar een eigen plek

klik hier voor Taboo op Fetlife

Wat is Taboo Club?

Taboo Club is een ontmoetingsplaats voor kinksters. De nadruk ligt op gezellig samen zijn en socializen met tevens genoeg ruimte om te ‘spelen’. Beginners, nieuwsgierigen zijn welkom maar zeker ook de meer ervaren kinksters zijn van harte welkom om te socializen en van spel te genieten. Jong en oud, BDSM’ers en Fetisjisten, iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

Taboo vindt nu telkens op een wisselende zondag plaats in Beek en Donk bij parenclub Ultimate Dream http://www.ultimate-dream.nl/
Naast speelmeubels zijn er 2 jacuzzi’s, verschillende kamers met een bed of een sling. Handdoeken zijn vrij in bruikleen. Er is een restaurant met een aantal koude gerechten/salades en ook enkele warme gerechten. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. Tevens is er een bar met een ruime keuze aan soorten drinken.

Het feest is enkel toegankelijk na aanmelding. De deuren zijn open van 15.00 uur en het feest duurt tot 21:00 uur.

Om de sfeer te bewaken hebben we enkele huisregels. Wat spelen betreft is er veel toegestaan. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat je je gezond verstand gebruikt. Bij twijfel vraag het aan een van de vrijwilligers, deze dragen een badge.

Ben je nieuw en heb je vragen? stel ze gerust, we proberen de drempel zo laag mogelijk te houden voor nieuwe kinksters.

Taboo wordt geleid door een groep vrijwilligers.